Meet the team

JDM Online bestaat uit een jong, dynamisch en enthousiast team. Wij maken graag kennis met jou!

Jari Dohmen

Eigenaar | Webdesign, conversie optimalisatie & salesfunnels

In 2017 heeft Jari, JDM Online opgericht. Vanuit een interesse in de online wereld heeft hij kennis vergaard en al verschillende mooie resultaten behaald. Tegenwoordig is hij zich aan het specialiseren in webdesign en conversie optimalisatie. Daarnaast is Jari ervan overtuigd dat de sleutel tot succes “delen” is. Door in 2019 samen te gaan werken met gelijkgestemde heeft hij JDM Online naar een hoger niveau kunnen tillen. Met een groter en specialistischer team kan hij zijn klanten beter helpen! 

Jan-Willem Plug

SEO specialist | Linguist | Fotograaf 

Sinds de zomer van 2020 is Jan-Willem werkzaam bij JDM Online. Jan-Willem staat ook wel bekkend als de Insta-Tripper en deelt hij regelmatig de mooiste momenten met zijn Instagram volgers. Jan-Willem spreekt 4 talen vloeiend, is beëdigd door de rechter als vertaler, is ontzettend goed in zoekmachine optimalisatie (SEO) en is fotograaf. Jan-Willem is van alle marketen thuis en is een super aanvulling op ons team. Nederlandse of internationale ambities met uw bedrijf? Door Jan-Willem kunnen wij websites en teksten aanleveren in meerdere talen.

Jelle Smeding

Visual design | Logo ontwerp | Social media manager & Videografie

Jelle heeft een uitgebreid portfolio aan taken en wederom een super aanvulling op ons team. Jelle is erg creatief en heeft in de afgelopen jaren zijn skills in Photoshop en video editing ontwikkeld zodat wij het verschil kunnen maken voor onze klanten. Starten met een website is leuk, maar als een standaard huisstijl mee wordt geleverd en een eigen logo ontworpen ben je je concurrentie een aantal stappen voor. Je social media uitbesteden? Ook hierin is Jelle een professional. Met uitgebreid portfolio in opdrachten is Jelle dé man die je zoekt voor het uitbesteden van je social media kanalen.

Ben jij een aanvulling op ons team?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen die ons team willen en kunnen versterken. Als dit interessant klinkt voor jou, laat het ons weten en stuur ons een uitnodigende mail met daarin waarom jij denkt ons te kunnen helpen in onze online dienstverlening.

solliciteer direct